Dagens produktion :-)

str. 68/74

Denne skønne body med korte ben har jeg fået syet idag. Den er da sød 🙂 Nu ligger den i min “Rodekasse” og venter på der kommer en forbi der kan bruge den.

Julepynten har forladt matriklen. Kun de obligatoriske sommernisser står stadig 🙂

Igår fik jeg en mms med billeder af en lille sød pige som havde fået en af mine kjoler forærerende af hendes Oldemor. Det var Oldemoren der sendte mig billedet. Hvor var det sødt af hende, og hvor er jeg da glad for at se pigen så glad for en kjole jeg har syet 🙂

I morgen er der hverdag og jeg må igen have snuden i bøgerne og se hvad de byder på af spændende udfordringer.

Vi skrives snart ved igen.

Hilsner fra AnjaAnemone

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.