Forårsfødselsdag

Hejsa

Så er det blevet marts og forårsmåned. Det er skønt. Allerede nu så pibler det op ad jorden med vintergækker, krokus og selv tulipanerne er på vej. Vejret er også rigtig skønt at cykle i, og den anden morgen så jeg ikke mindre end 1 hare og 3 fasanhøns. Det går faktisk rigtig godt med at få cyklet, og jeg nyder resultatet at mine bukser er lettere og lettere at komme i 🙂

Sidst i februar blev, den institution hvor jeg er i praktik, inviteret i cirkus. Det var med Benny Schumann. Et skønt show, som hverken var for kort eller langt, og som passede både til børn og voksne. Det kræver sin kunstner at kunne beherske et erhverv på den måde. Så hatten af for Benny Schumann, og nyd så lige disse stemningsbilleder 🙂

20140226_095842 20140226_101302 20140226_101539

 

Om ikke mange dage fylder Silke 12 år. I dag startede hun med fødselsdag for klassen og så går det ellers slag i slag med fødselsdage de næste par dage 🙂

Men bedst som jeg stod i køkkenet og bagte pandekager og lavede kødsauce, så kom trunten med denne skønne buket, som hun havde købt hos vores lokale blomsterhandler for hendes egne raslepenge. Behøver jeg nævne jeg blev lettere rørt? 😉

2014-03-08 10.01.34

 

Som prikken over i’et fik Siff og jeg lokket HELE familien (og vores ekstra barn – en sød pige fra Silkes klasse) på en lille cykeltur 🙂 Så nu holder jeg lørdag med god samvittighed, og nyder solen, forår og de dejlige mennesker jeg har omkring mig.

De bedste ønsker om en god dag.

AnjaAnemone

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.