EC

Hejsa

Så er her atter gang i at bruge EC (Ellimination communication) denne gang til Elliot.

Han er nu 14 dage gammel, men allerede bevidst om at han bestemt ikke gider prutter eller tis i hans ble. Det kommer sig til udtryk ved at jeg har en baby som bliver meget utilfreds, ikke vil have brystet, bestemt ikke vil bøvses, og når så kigger på ham og siger at jeg nok skal tage ham på potten, så er der smil og taknemmelighed i hans øjne. Det er da fantastisk 🙂

Slyngen er også godt igang med at blive brugt, og han nyder især at sidde i frøstilling, for så kan han holde øje med verden omkring ham, samtidig med han sidder trygt og godt 🙂 og så er det jo heller ikke så ringe lige at tage en lur, hvor man kan lægge hovedet ind mod sin mors barm 🙂

Jeg har gang i lidt syprojekter (som sædvanlig) blandt andet bukser og bodyer i str. 62 til Elliot, men skal også have lidt gang i noget ammetøj til mig selv. Jeg købte ellers en ammebluse i H & M da vi var i Ã…rhus, og den sidder okay, men mon ikke jeg så liiiige kunne lure mønsteret af, så jeg selv kan vælge farve m.v. 😉

I næste uge regner jeg med at komme ud at cykle igen. Vores cykler er til rep. i øjeblikket. Ih, hvor jeg glæder mig til at cykle ud i foråret og se hvordan alting springer ud.

De bedste forårshilsner

AnjaAnemone

One thought on “EC

  1. Det er så givende med en lille ny baby – at snakke med/til – og lære den lille ny at kende. Ã…hh – jeg husker det så godt – det var også en dejlig tid.
    Jeg er sikker på, du kan lure mønsteret af 😉
    Det har da været helt fantastisk vejr i dag -håber du kom ud at cykle.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.