En lille efterårstur

Jeg have lyst til at cykle en tur idag. Det er længe siden jeg har haft det. Så Siff og Elliot blev pakket i “kænguroen” og så cyklede vi ud til børnehaven efter Siff ting, så hun kunne holde weekend. Det er godt nok ikke meget hun har været afsted denne uge, dels fordi hun og de store har været syge, men også fordi at jeg jo har barsel, og jeg tænker lidt, at hvis ikke jeg skulle være sammen med hende nu, hvor skulle jeg så. I det heletaget er det jo ikke til at vide hvilket job jeg får mig, når jeg skal igang efter barsel – og så er det jo ikke sikkert hun bare kan få fri 🙂

På turen hjem stoppede vi lige og fik nogle brombær.

DSCN1023 DSCN1024 DSCN1025 DSCN1026 DSCN1027 DSCN1028

På vejrudsigten stod der at der skulle komme 1 mm regn kl. 11, men mellem kl. 8 – 10, der mødte vi altså nogle ret våde byger.

Efteråret er rigtig sat ind hos os i Himmerland.

Rigtig god weekend.

Hilsner fra AnjaAnemone

 

One thought on “En lille efterårstur

  1. Nej, hvornår ellers? Så dejligt at have muligheden for at tage den slags dage. Efterårsvejret har bestemt sat ind! Jeg synes ikke, jeg kan mindes så kold og blæsende og våd september – og så alligevel med solrige åndehuller. Men ellers var det da heller ikke til at holde ud. Mine stikketrøjer har været i brug hele måneden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.