November

Bladene skifter farve. Det synes tydeligt at efteråret er kommet.

Så gik endnu en weekend. Vi har nået lidt af hvert. Deribladt et besøg af Mormor, Morfar og Fætter Magnus og et hyggeligt klassearrangement, og Henrik og hans bror har fået fældet et træ i haven.

Kalenderen har passeret 1. november og tiden, hvor min barsel nærmer sig slutningen kommer tættere og tættere på. Jeg har dog valgt at nyde de sidste par mdr. fuldt ud, og så starte med lidt vikar arbejde, i det små i tiden der kommer. Der skal nok dukke et job op til mig, som passer med 4 børn 🙂 Men der kan nok ikke undgås at blive en del logstik i starten 🙂 En drøm er at finde noget 9-15, og så have en lille sybiks ved siden af.

Jeg har fået klippet noget forskelligt, og skal igang med at have syet det sammen til julegaver. Den står jo på bløde pakker i år . Men med de motiver som jeg har på stoffet, så tror jeg ikke gavemodtagerne har ret meget imod det 😉

Ellers er alt som det skal være, med fuld fart på 🙂

De bedste ønsker om en god dag.

AnjaAnemone

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.