Nyt tema og syning

Hej med dig

Jeg havde egentlig tænkt at vente med julepynt her på sitet indtil 1. december, men da jeg så et rigtig flot julepyntet hus, her i byen, så besluttede jeg mig for at jeg også ville jule. Jeg er jo igang med at sy julegaver, så hvorfor ikke 😉 Jeg har faktisk fået syet en del denne uge, for Elliot har været så sød at tage nogle gode lange lure i barnevognen. Dog ikke idag, men så må man jo tage alternative midler i brug, som denne skønne Ergosele købt hos fantastiske Kirsten på www.livrig.dk.

20151104_093112

Nu til syningen…..det er blevet til lidt forskelligt undertøj, men ikke julegaverne, for dem kan jeg jo ikke vise 😉 Men Henrik har da fået nye underbukser (som lige skal have en tilretning i elastikken), og der er blevet et par sæt til salgskassen.

Når jeg begynder at sy ser bunken ofte sådan her ud 😀

20151103_164431

…og her er så det færdige resultat 🙂

IMG_20151103_162110

Dette sæt har jeg sendt til en lille pige jeg kender. Jeg er spændt på at høre om det passer hende 😀

undertøj

…..og så blev det også til et par små huer.

småhuer

Elliot passer den med prikkerne, og ser naturligvis super nuttet ud i den 😉

Og sidst men ikke mindst dette sæt undertøj i str. 110/116

Underbukser str. 110/116

Undertrøje str. 110/116

Undertøjet ligger på siden med “Silke og AnjaAnemone’s”.

Det var alt for nu. Jeg vil smutte til symaskinen igen.

Vi skrives ved.

Hilsner fra AnjaAnemone

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.