Januar….

Hej med dig

Der er lidt langt i mellem jeg får skrevet for tiden, men her er bare 117 andre ting som kræver min opmærksomhed – altså med 4 børn i huset, så keder jeg mig aldrig.

Der er nu mindre end en mdr. tilbage af min barsel, og jeg er så småt begyndt at kigge hvad der er af job rundt omkring. Skulle du kende nogen der kan bruge en musikalsk og kreativ pædagog, så må du endelig give besked eller give vedkommende besked om mig 😀

Sneen er kommet til byen, og vi har en fin kælkebakke i haven. Det er vidst mest Elliot og jeg som har opdaget den, men det er også okay 🙂 Sjovt og hyggeligt er det i hvertfald 😀

Siden sidst har jeg nået at være til guldbryllup hos Henriks forældre. Det var en rigtig fin fest, men hold da op hvor jeg var træt da jeg kom hjem. Det var godt vi alle havde fri dagen efter 😉

Jeg havde til guldbryllup skåret nogle stofstykker i 20 x 20 cm som gæsterne kunne tegne/skrive på. Meningen er så at de skal syes sammen til et tæppe, til guldbrudeparret, som et minde om deres fest. Det bliver spændende hvordan det kommer til at gå. Heldigvis har Per på Købmandsgaarden (www.skerping.dk) åben igen efter en laaaaaaaaaaang juleferie, og der skal jeg på kursus i marts og april, så det skal nok blive et rigtig fint tæppe. Per har i øvrigt udsalg de næste 3 uger – måske jeg skulle en tur forbi hos ham? ? ? ? 😉

Indtil sneen er væk – så nyd den. Hvis ikke ude, så inde med et lille håndarbejde 🙂

Du ønskes en rigtig dejlig dag.

Hilsner fra AnjaAnemone

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.