Hakkedag

Idag er det hakke/håndarbejdsdag. Det betyder jeg tilbringer dagen sammen med min mor, og vi småsysler med forskelligt håndarbejder 🙂 Jeg glæder mig, for det er længe siden vi har givet os selv det pusterum at sidde og fordybe os i noget 🙂

Siff holder fri fra børnehave, hun vil også gerne strikke. Det foregår med et nøgle garn, og to børnestrikkepinde og garn udover det hele. Men skidt pyt, det er rart hun har interessen.

Jeg er ved at lave et par bukser til Elliot. Jeg vil lave pyntesøm på lommerne, men har lidt svært ved lige at finde ud af hvordan jeg gør, men er nu kommet frem til at jeg skal have en lommepose for at det virker. Det har taget sin tid at finde en vejledning på nettet, men nu tror jeg at jeg fandt en. Resultatet kommer en af dagene 😀

I må have en rigtig dejlig dag, og husk at tage varmt tøj på når I går ud…..

Frosthilsner fra AnjaAnemone

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.