En af de morgener og løbetræning

Hej med dig

Pyh, idag er jeg godt nok glad for jeg stadig er på barsel. Sikke en morgen. Elliot er snottet og har lidt feber, og sover ret uroligt om natten. Siff var også noget skræntet og så en teenager og en tween….ja, så siger det ligesom sig selv at der er gang i den. Men nu er alle hvor de skal være, dagen startet og jeg har fået lagt dej til fastelavnsboller. Jeg vil prøve en ny opskrift i år, hvor der skal marcipan, tyrkiskpeber og chokolade i som fyld….jeg er ret sikker på at Silke og jeg får dem for os selv 😉

Jeg har fået klippet lidt sytøj, og skal igang med min fars julegave, som er en termojakke. Jeg har valgt et sweatshirtmønster med hætte, så det bliver en helt unik termojakke han får 🙂

280116 013

På mandag starter Elliot i vuggestue. Det bliver dejligt for ham. Han er mere end klar, og jeg er sådan set også godt klar til han skal afsted. Jeg er så småt begyndt at lave små sedler med jobsøgning, og har en liste med steder jeg vil besøge for at melde mig som tilkaldevikar. Det skal nok blive godt, og det hele skal nok gå.

Adrian og jeg er begyndt at løbe. Vi træner til Gedeskægsløbet som løber af staben i uge 25 ved den årlige byfest (Gedeskægsfest). Vi skal løbe 5 km. Jeg glæder mig rigtig meget, og så har jeg udfordret en gammel ven, som også skal med på turen 🙂 Vi er stadig først i løbeprogrammet med skiftevis gang og løb, men som det skrider frem, kan vi godt mærke at der kommer mere og mere flow i løbet 🙂

Det var alt for nu. Du ønskes en rigtig dejlig dag.

Hilsner fra

AnjaAnemone

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.