Syningens tegn

Dagen har stået i syningens tegn.
Jeg har syet hagesmække

image

Adrian har syet frugtposer til Siff og Elliot

image

Han er ret sej til det syning, ham Adrian. For ikke så længe siden syede han en bluse til sig selv 😎

image

Jeg har fået afslag på job fra en børnehave i nærheden. Det vil sige, jeg fandt ud af der var ansat en anden ved at kigge på deres Facebook side. Øv, det gjorde mig trist. Tænk at man ikke engang kan sende folk et afslag 😕 eller i det mindste skrive i jobannoncen at hører man ikke noget den uge, så er stillingen afsat til anden side. Men sådan gjorde de så ikke i den her børnehave. Øv!
Heldigvis skal jeg snart på købmandsgården igen. Det glæder jeg mig til. Det er rart at sidde og fordybe sig ved symaskinen og glemme alt for en stund.

Rigtig god aften.

Hilsner fra AnjaAnemone 🌷

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.