Tøsetid og syning

Idag har Siff og jeg haft tøsetid. Siff har spurgt længe, og idag lykkedes det endelig. Så vi kørte en tur til Købmandsgården i Skerping, og da vi havde handlet der kørte vi på Bondestuen (lige før Aggersundbroen) og fik frokost. 

Det her er Siff mad. Fiskefilet og pommesfrites. “Jeg ELSKER fisk” sier Siff på billedet.

Vel hjemme igen fik vi ryddet lidt op og pakket stof ud, og jeg fik sat mit mærke på et par huer. Siff var så sød at stå model for mig. Huerne koster kr. 65 pr. Stk.og ligger også under Made by Dannesboe her på siden.

Det var alt for nu. Jeg håber du har haft en god dag, og lavet noget du godt kan lide.

Hilsner fra AnjaAnemone 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.