Løvfald

August er altid en speciel måned for mig. Sommeren går på hæld, skolen starter, børnehaven starter, folk på videregående uddannelser starter, alting får på en måde en ny begyndelse og nye muligheder dukker op efter en lang sommerferie, og sidst men ikke mindst så har jeg fødselsdag den sidste lørdag i denne måned
Det som altid kommer som en overraskelse for mig er når bladene på buske og træer begynder at skifte farve, og naturen på sin egen måde fortæller at nu er der et skift på vej i årstiden.
Dette træ står i skellet i vores have, og her er der allerede et farveskift på vej. Det er jo ikke sådan at sommeren er slut, der kommer jo noget andet i stedet for. Men ungerne bliver ikke lige sendt ud i bare tæer og shorts fra morgenstunden disse dage.
Elliot er en morgenfrisk lille fyr. Han står gerne op mellem kl. 5.30 og kl. 7 fulgt af små øjne og store gab fra hans mor som til tider kigger misundeligt på resten af den sovende familie. Men det har også sine fordele at være tidligt op. For eksempel da vi var på Fur, så kom der pludselig bambier gennem haven til stor fornøjelse for de af os der var vågne
Det var alt for nu. Kan du have en rigtig god dag, og husk at lave noget du godt kan lide. Det skal jeg nemlig idag, for jeg har stadig en del syprojekter som skal være færdig til brugsens grillarrangement den 26. August, men nu skulle jeg have alle materialer hjemme, så det skulle være til at gå til
Sensommer Hilsner
AnjaAnemone

2 thoughts on “Løvfald

 1. Hej Anja.
  Ja morgenfrisk kan have mange gode ting i sig.
  Man hører også de skønne fugle og mærker roen.
  Elsker at gå tur i skoven i denne tid, hvor man kan se hvordan moderjord laver om på tingene.*
  God dag til dig

 2. Skønt billede af Elliot. August er den sidste sommermåned, men sommervejr ligner det bestemt ikke i øjeblikket. Jeg sidder med lange bukser og strikketrøje!
  Kan godt huske det at have morgenfriske børn 😛 Men det bliver nu aldrig mig det med at være morgenfrisk. God arbejdslyst med syningen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.