Sommeren går på held. . .

. . .sommerferien er ved at være slut og lige omlidt skal vi atter i skole og på vikarjob igen. Det bliver underligt pludselig at skulle tidligt op igen. Jeg har ellers fået lært både de små og jeg selv at sove rigtig længe 😊

Om sommeren er det jo begrænset hvad jeg syer, men det er alligevel blevet til bukser og shorts til mig selv og kjole til Siff, og bukser til Elliot – alt sammen af aflagt sengetøj. Det er faktisk utroligt behageligt at gå i.

Idag er en del af dagen gået med at hakke på et gæstehåndklæde jeg er igang med. Jeg købte garnet da vi var på Ærø i ferien. Det er ganske almindeligt økologisk bomulds garn fra Onion, men jeg har ikke umiddelbart kunnet finde en forhandler af det i mit område, så nu afventer jeg post fra Ærø med ekstra garn, hvor jeg købte de første nøgler garn.

Striben er en rest multigarn i lyserøde nuancer som jeg havde liggende.

Jeg glæder mig rigtig meget til at komme videre med gæstehåndklædet og se det færdige resultat.

Slut for nu. Husk at lave noget du godt kan lide.

De bedste hilsner

AnjaAnemone