Drivhuset

Hej med dig

Idag har jeg tilbragt dagen i det økologiske Drivhus i Vesterbølle. Eva skulle nemlig have hjælp til at få nye forhæng til hylderne i butikken.

Så trods Elliots store protester drog Siff og jeg afsted først på formiddagen. Jeg syede, Siff gik omkring og kiggede, hjalp lidt hist og her og plukkede en blomst eller to. Hun fik også lov at låne min telefon og tog billeder, så idag er der et kæmpe billedgalleri fra Drivhuset.

Rigtig god fornøjelse med billederne ønskes du af Siff og Anja

Vi havde en rigtig fin dag, og Eva og Claus gav os endda frokost. “Mums”, sagde Anja “Hmm”, sagde Siff. Hun fik nemlig noget mad hun ikke var vant til.

En af de nærmeste dage skal jeg lige have lavet det sidste forhæng, og så er Evas butik total tiptop.

Har du husket at lave noget du godt kan lide idag? Ellers så skynd dig at få det gjort 🙂

Efterårs hilsner

AnjaAnemone