Efterår, vinter – jul….

Den mørke tid er her. Sommeren gik strækt – og nogle gange så tror jeg slet ikke det blev sommer. Jeg havde ellers besluttet mig for ikke at skifte tema på min hjemmeside før 1. november, men Henrik har hængt “istapper” op på udhænget så jeg tænkte at så måtte jeg også godt skifte tema. Nu har jeg i hvertfald gjort det, og nu tælles der ned til julen…..der er 66 dage idag (viser tælleren på hjemmesiden).

Jeg har nu også godt gang i julebroderierne. Ikke fordi jeg skal sælge noget iår, det kan jeg ikke da jeg pt. er sygemeldt (ikke noget alvorligt). Men det er nu skønt at have lidt liggende til værtindegaver og lignende. Min mor har fået hele mit lager, så kan hun se om der er noget hun kan bruge eller hvad hun gør ved det :-)

Disse fine klokker er et af de nye mønstre jeg har købt. De er rigtig søde. Jeg har også nogle juletræer, men de er igang med at blive lavet.

Jeg har også syet lidt hagesmække med motiver. Blandt andet disse ugler.

Sidste ting jeg har haft under symaskinen er et hårspænde. Jeg har kun prøvet at lave det ene, men jeg glæder mig til at prøve at lave nogle flere.

Det var lidt jul på forskud.

Rigtig god dag og pas godt på dig selv – og husk at lave noget du godt kan lide i løbet af dagen.

Efterårshilsner

AnjaAnemone