Solbriller

Ja, sådan et par kunne jeg godt have brugt i formiddag da jeg cyklede ind til den børnehave, hvor jeg skal i praktik 🙂 Sneen piskede imod mig i modvind – hele vejen. Jeg kan nu heller ikke anbefale at cykle i skibukser – de er slet ikke til at arbejde i 😉 Men jeg kom til møde til tiden, og havde den skønneste oplevelse jeg har haft i lang tid. Tænk sig….det er en børnehave med 4 stuer og ALLE 4 stuer ville gerne have en studerende (MIG) – så de havde haft personalemøde og havde måttet trække lod om mig. Jeg tilfaldt Abestuen 🙂 Men hvor jeg da føler mig privilligeret at der pludselig var SÃ… MANGE som bare gerne ville have mig til kollega 🙂 Det kan kun blive en god praktik, og jeg skal nok få lavet nogle gode mål og opgaver og få nogle fine eksamener til slut 🙂

Som jeg skrev i går så står den på studier denne uge, så i formiddag har jeg læst om dannelse og kropsbevidsthed. Ret spændende, og helt sikkert noget jeg skal have arbejdet videre med. Både teoretisk og praktisk.

Dagens billede er snart 2 år gammelt. Det blev taget da Adrian for første gang selv kom og ville holde Siff. Der var hun 4 uger gammel – og lige omlidt, så bliver hun 2 år. Det er ikke til at forstå 🙂

 

Nyd synet og pas godt på dig selv.

De kærligste hilsner

AnjaAnemone

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll Up
×
Show