Bøger og mål

For et par dage siden læste jeg bogen “Kronvidnet”. Jeg havde hørt om den gennem en kollega. Hun fortalte at det handlede om en søn af en i nærområdet.

Første gang jeg så bogen i Rema1000 kiggede jeg bare på den. Turde jeg mon læse den. Men nysgerrigheden overtog, og da der kun var et eksemplar tilbage, næsten gang jeg var ude at handle, så købte jeg den. Da jeg kom hjem, og varerne var pakket ud og Siff puttet ud at sove gik jeg igang. Det var underligt at læse om ens nærområde, om ting der var sket der hvor man gik/voksede op og boede. Jeg læste og læste, og for første gang i 4 år læste jeg en bog på en dag.

Det var en rigtig god fornemmelse. Endelig at kunne læse en bog, efter at have været helt nede og vende med depression og stress i 2010.

Nu er jeg så igang med læringsmål til praktikken. Et skal handle om inklusion, familiestuer og familieklasser. Et andet skal være et didaktiskforløb som styrker børnenes relationer med henblik på at hjælpe dem til nye venskaber, og det tredje mål skal være om forældersamarbejde. Næste skridt er at få alle disse ting skrevet ned på “studiesprog” med de respektive ckf’er. Det er altså ikke så let, men godt jeg har et par kontakter som er søde til at hjælpe mig, når jeg ikke føler at mit råb om hjælp til skolen lykkes.

Det var alt for idag.

Pas godt på dig selv.

De bedste hilsner

AnjaAnemone

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll Up
×
Show