Kænguru

En drøm er gået i opfyldelse. Jeg har fået en kænguru 🙂

Lige siden de store var små har jeg savlet over sådan en Kangaroo bike. Og nu havde jeg endelig muligheden for at købe mig en 🙂

20140221_151035

Vi hentede den hjem igår. Silke, Siff og jeg. Det var en skøn cykeltur fra Farsø og hjem.

20140221_140850

Om eftermiddagen hjalp Henrik med at få kæden smurt op, sat computer på, og lige finjusteret den lidt, så når vi igen skal på job, kan jeg tage Siff med i kænguruen, så kan hun sove lidt længere om morgenen (og jeg kan få mere tid med hende).

20140221_152901  20140221_152817

 

At dømme ud fra de nederste billeder kan jeg vidst godt konstatere at Siff er godt tilfreds. Hun ville ikke ud, efter den sidste testtur, og pludselig lå hun og sov. Så blev hun puttet med dyne og babyalarm, og sov et godt stykke tid 🙂

Så nu kan foråret bare komme så vi kan komme ud at trille rigtig rundt på landevejene. Sommerferien er der næsten styr på. Det bliver i hvertfald på cykel noget af tiden 🙂

Rigtig god dag til dig der kigger forbi.

Mange hilsner

AnjaAnemone

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll Up
×
Show