Forår

Hej med dig

Sikke tiden går. Jeg har nu været i praktik i en mdr. og er rigtig glad for det og synes det går rigtig godt 🙂 Jeg er især stolt af at jeg ikke bare går hjem og lægger mig til at sove efter endt arbejdstid. Efter min sidste arbejdsplads, som endte med sygemelding, så føles det ekstra godt at kunne bekræftige at jeg kan holde til at være i det pædagogiske fag 🙂

Læringsmålene er også godkendt, så nu skal jeg “bare” igang med at fuldføre dem 🙂 Jeg glæder mig især til det praktiske, hvor vi bla. skal male, klistre, synge og optræde for de andre børn, og ikke mindst på udflugt i omegnen 🙂 Jeg håber jeg kan så nogle frø, som vil hjælpe børnene til at skabe nye venskaber/relationer og lære at selvom vi er forskellige, så skal der være plads til os allesammen. Ã…h, hvor kunne det være rart, hvis verden kunne komme mere i den retning. Jeg synes godt nok jeg oplever en del snæversynethed rundt omkring.

Kænguruen bliver flittigt luftet. Sidste uge cyklede jeg 125 km. Men jeg indrømmer blankt at jeg godt kan mærke det i benene 🙂 Men hvor er det skønt. Det er i det heletaget skønt med så varme temperaturer og ingen sne. Det er jo næsten forår….og ja Henrik er gået helt i forår, så han graver og graver, så vi kan få en ny terasse 🙂

20140302_160753

 

Symaskinen bliver stadig forsømt, men mon ikke der bliver overskud til den når der kommer lidt mere rytme i det hele.

Jeg har netop læst Paelokost af Thomas Rode Andersen. Det var spændende teoretisk læsning, og nogle af opskrifterne skal vi helt sikkert have afprøvet 🙂

Rigtig god ny uge.

De bedste hilsner

AnjaAnemone

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll Up
×
Show