Udlængsel

Ja, det troede jeg altså kun var noget man sagde om sømænd, men måske kan man også sige det om cykelister. Jeg kan i hvertfald mærke at jeg gerne vil “stikke af”. Væk fra arbejde, vasketøj og den trivielle dagligdag. Og så er det nu altså ikke fordi min dagligdag er særlig triviel. På jobbet sker der altid noget forudsigeligt, og med to tweens og en spirer i huset, så kan jeg just ikke sige hverdagen er triviel.

Men der sker bare noget når solen vågner, fuglene synger og det hele spirer og gror. En morgen hvor disen stadig ligger når vi cykler afsted, og møder fasaner og harer på vej. Sådan nogle morgener og dage er bare helt fantastiske.

.20140221_151035

 

Rigtig god solskins/cykeldag.

Hilsner fra AnjaAnemone

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll Up
×
Show