Et par dage med selvstudie….

Uh ja – det kan I tro jeg nyder. De næste dage er tiden min egen. Både til at studere og få samlet op på lidt forskelligt i forhold til ungerne, og forhåbentlig også lidt syet en eller to ting.

Igår var jeg på seminariet. Det var rigtig fint. Jeg kan dog ikke lade være med at smile stort ad vores underviser som havde fået en “åbenbaring”. Hun havde været på kursus i innovation, og “det nye sort” var altså noget de kaldte “crazy quilt”. Det korte af det lange gik ud på at man skulle være knapt så målrettet, i undervisning m.v., for når man var målrettet og fokuserede for hårdt kunne man stirre sig blind undervejs. Ih, hvor der altså bare nogle personer som trænger til mere end blot at tage på kursus og prøve et år eller tre “in real life”. Kom for pokker da ud og stik fingrene i grøden, og så prøv at bruge jeres innovation og alle de andre fine ord.

Nå, men tilbage til “crazy quilt” begrebet – som jeg kom til at tænke på at det bruger jeg faktisk dagligt i institutionen. Når man arbejder med børn i 3-5 års alderen, så skal du være konstant omstillingsparat. Vi kan sagtens have en bagtanke/et mål med en given aktivitet, men vi er heletiden nødt til at tilpasse aktiviteten så ungerne bliver ved med at synes den er sjov, og de får noget leg og læring med i forløbet. Hvis ikke det er “crazy quilt” – så ved jeg ikke hvad det er 😉

20140325_102357  20140325_101728  20140325_102502

Ã…rets første maskine vasketøj er kommet ud at hænge i solen, og trunten tog sig lige en tur på rutsjebanen 🙂 og den nye terasse er godt på vej. Der er ingen tvivl om at vi nyder foråret 🙂

Vi skrives ved lige pludselig. De næste dage dykker jeg ned i konceptet bag familiestuer/familieklasse, som bliver brugt til at hjælpe børn og forældre i Vesthimmerlands Kommune.

Rigtig god solskinsdag.

Hilsner fra AnjaAnemone

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll Up
×
Show