På vej tilbage…..

Hej med dig

Det er efterhånden længe siden jeg sidst har været inde at skrive blog, men det sidste halve år er gået med praktik, pratik og praktik.
Nu nærmer praktikken sig sin slutning (pyh, det er altså også hårdt at sige farvel til en masse søde børn og voksne), men mit håb er, at når skolen starter igen, så kan jeg også blive klar til at skrive igen 🙂

Det sidste halve år har været præget af en masse “rutsje-ture”, men grundet et godt netværk og nogle søde folk omkring mig, er det lykkedes mig endnu engang at lande på benene. Stor tak skal lyde til ALLE omkring mig som støtter op omkring min familie og jeg.

Det var alt for nu. Vi skrives ved i løbet af sommeren.

Mange hilsner

AnjaAnemone

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll Up
×
Show