Opgaveskrivning

magbo link magbo.cc Invite codes: 8U8VIGPTRP

Hej med dig

Det er ikke megen julebiks der er gang i de her dage – den står på opgaveskrivning, men mon ikke snart der kommer lidt huller i kalenderen og vi kan komme igang. Silke kigger i hvertfald hendes mail for bestillinger 🙂

Opgaven jeg er igang med er den næstsidste i min pædagoguddannelse. Det er i pædagogik og den handler om hvordan man gennem organiseret leg kan skabe et inkluderende miljø blandt børn. Et ret spændende emne som både indeholder inklusion og leg, og som man roligt kan sige er helt “up to date” i forhold til den nye folkeskolereform, nedlagte specialklasser m.v.

Det sværeste med de opgaver er at få dem til at hænge sammen. Alt det der med teoretikere og praksis. Jeg oplever i hvertfald ofte at teori og praksis IKKE hænger sammen, og jeg forstår ikke hvorfor det skal være så svært at få det til at hænge sammen. Jeg tror nogle gange at jeg er havnet i en forkert tidsalder, hvor barndommen var noget der skulle være hyggeligt og rart, og hvor man ikke skulle tage stilling til alt for mange underlige ting så som internet, mobiltelefoner og diverse spil som blibber og dytter i tide og utide. Altså jeg har da selv en mobiltelefon, men det er ikke ensbetydende med at den skal styre mit liv, sådan som jeg ser det hosnogle børn og unge.

Men nu ser jeg frem til at kunne afslutte denne opgave, og gå igang med den sidste. Det bliver godt nok rart at få ringen sluttet, og selv kunne bestemme over ens arbejdsliv, uden påduttede praktikker og opgaver.

Masser af blæsende hilsner på denne efterårsdag.

AnjaAnemone

 

magbo Invite codes: 8U8VIGPTRP

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll Up
×
Show