Inspirationsdag

Hej med dig

Idag holder Siff og jeg inspirationsdag, hvor vi samler data til min bacheloropgave. Min bacheloropgave skal handle om inklusion, familiestuer/familieklasser, kurser i forælderskab til spædbørnsforældre. Noget om at forældre ikke skal være bange for at tage forælderskab. Måske noget om hvordan man kan styrke fællesskaber frem for samfundet bliver så individpræget, og måske også noget om at acceptere folk som dem de er, og ikke give diagnoser til alt og alle. Altså fordi et barn/voksen får nogle bogstaver ændre jo ikke deres adfærd. Det kan hjælpe andre til forståelse, og personen i at forstå sig selv noget bedre, men ændre sig – nej…..man er den man er. Nå, men det samler vi så data til idag og de næste dage/uger.

Når jeg skal skrive bachloropgave skal jeg skrive hvilken metode jeg bruger, og idag bruger vi så den kreative metode. Det er der kommet denne skønne trappe-dekoration ud af.

trappe

Nisserne og lysene foran er fra vores lokale brugs. Hyacinterne og den fine rose er fra vores lokale blomsterhandler (Karins Blomster), og kasserne som nisserne står i er venligst sponsoreret af Outline i Farsø 😉 Sneglene er fra gemmerne og sneglede sig lige med. Bladene er hentet fra terassen(nedfald fra vindruerne) og flyttet om på trappen.

Rigtig god dag ønskes du af AnjaAnemone

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll Up
×
Show