Teenagere og syning :-)

Har du sådan en eller kender du en? De er en race for sig, og nogle gange skulle man næsten tro de kom fra en anden planet. Uanset hvad, så er de på en gang utrolig underholdende i deres væremåde/opførsel og på samme tid fuldstændig utåelige 😉

Jeg har pt en af racen hjemme hos mig. Det er en meget spændende tid jeg går i møde sammen med hende. Det ene øjeblik er hun “Cruella de Ville” og det næste øjeblik den sødeste “hundehvalp” med store øjne og utrolig forstående, og heltt fornuftig at føre en samtale med 😉

Men uanset om hun er den ene eller den anden, så elsker jeg hende lige som den hun er 🙂

——-

Jeg har en del syplaner for den næste tid. Jeg vil fx gerne sy en herreskjorte, en nederdel og en kjole, og så kom kæresten igår og begyndte at snakke om at han godt kunne bruge et par vintercykelbukser og en jakke. Ja, det er altså ikke fordi han cykler om vinteren, men hvis nu han liiiiiiige fik lyst til at cykle en tur eller i foråret når han startede op…..altså projekter er der nok af – tiden den forsvinder underligt nok lige så stille…..men det går nok alt sammen. Tænk hvis man ikke have nogle ting som man kunne gå og sysle med, så sad man bare og sad….nej, så hellere have en hel liste med ønsker med ting man kunne lave 🙂

Det var alt for idag.

Rigtig god solskins onsdag.

Hilsner fra AnjaAnemone

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll Up
×
Show