Søvnløs….

Hejsa

Jeg vågende kl. 4 i morges, og kunne ikke sove længere. Stod op og tog et glas mælk og en manderin, for at lægge mig på sofaen og spille lidt tablet. Da jeg endelig følte mig træt og fik slukket lys m.v. så var jeg jo slet ikke træt alligevel. Istedet så kørte mine tanker på højttryk, og sikke man kan når man ligger der og rotere. Jeg vil vædde på, at tændte jeg lyset så forsvandt alle de geniale tanker omkring min bacheloropgave, så jeg tændte ikke lyset, men sov i stedet en lettere urolig søvn, for så at have glemt alt det fantastiske da jeg vågnede. Suk altså….tror jeg vil opfinde en “tankefanger”, for så slipper jeg for ikke at kunne huske hvad jeg tænkte om natten 😉

Rigtig glædelig 3. december

Hilsner fra

AnjaAnemone

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll Up
×
Show