Til Fryseren :-)

Hej med dig

Glædelig 6. december. Sikke tiden går. Nu er der kun 18 dage til jul 🙂 Det er skønt 🙂

Jeg har fået bagt noget rugbrød, boller og muffins til at komme i fryseren. Det er altså rart når der er fyldt lidt bagværk i den.

Idag har jeg fået syet et par bukser til Siff i sportsuld. Jeg skal da love for jeg fik øvet på alle mine maskiner. Sømmene blev naturligvis overlocket, men så prøvede jeg at coverstitch skridtsømmen, sådan den blev flad, og så skulle jeg jo lige prøve mit “snurre-rundt” apparat til symaskinen. Nå, men de blev nu hæderlige – hun kan i hvertfald godt gå ud af huset i dem 😉

Her ses bukserne

20141206_154536(1)

 

Her er et udsnit af et par cirkler med circular attachement dimsen 🙂

20141206_154556(1)

Jeg har et par mere til hende i lilla, og de skal da bestemt have næsten samme tur 😀

Jeg havde også klippet et par til mig selv, men da der ikke er så meget stræk i sportsuld som fx. i jerseystof, så må jeg vente med at bruge dem til næste vinter når min voksende mave atter er på retur 🙂 Pyt, så længe jeg kender grunden til jeg vokser, så skal det hele nok gå.

Min nederdel, i sportsuld, som jeg syede den anden dag, har jeg fået sømmet op i kanten, og den er super dejlig/lun at have over de almindelige gamascher.

Mørket har sænket sig over huset. De to store er på weekend hos deres far. Den yngste og den ældste i husstanden tager en eftermiddagslur. Kyllingen snurre i gryden på komfuret, og jeg kan bare sidde her og nyde at ingen kalder “moooooooooooarrrrrrrrrrr” 😀

De bedste ønsker om en rigtig dejlig december lørdag til dig der kigger forbi.

AnjaAnemone

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll Up
×
Show