Klejnekogning, brunkager og søskendekærlighed

magbo link magbo.cc Invite codes: 8U8VIGPTRP

Weekenden med 3. søndag i advent kom mine forældre på besøg. Vi sendte Morfar og de to store på julegaveindkøb, og Mormor,(Henrik), Siff og jeg kogte klejner . De blev rigtig gode, og vi havde alle en skøn dag 🙂

DSCF2206

Her er Siff og Mormor i fuld gang med at trille dej til kljener.

Siff og jeg har også bagt “figurkager”. Det så sådan her ud.

DSCF2198DSCF2202 DSCF2205 DSCF2204

 

Sidst men ikke mindst fik jeg forleden dette billede af de to store – Jeg kalder billedet “et fredeligt og søskendekærligt øjeblik” 😉

DSCF2214

 

Derudover skrider det fremad med bacheloropgaven. Jeg vil vurdere jeg er på vej til at være 2/3 del færdig. Lige nu handler det om familieklasser, som er kommet til Danmark fra London i 2003. Der er rigtig mange gode ting i det. Noget af det mere interessante jeg indtil nu har stødt på er en dame (en af dem med ph.d. osv. – Hanne Knudsen) udtaler at i “gamle dage” der afleverede man sit barn ved skolelågen, og så overtog lærerne undervisning og til delsopdragelse. Idag vil staten gerne at forældrene har et medansvar, for deres børn – de har bare liiiiiige glemt at underrette forældrene om dette, så nu laves der forælderkurser/forskellige aktiviteter til forældrene til forældermøder og familieklasser, for at “uddanne” forældrene til at tage ansvar og deltage i dets barns skole….meeeeen…..forældrene må nu heller ikke komme for tæt på, for så er lærerne bange for de mister deres autoritet. Og netop forælder/lærer samarbejdet er alt afgørende i familieklassen for at det fungere.

Nå, det blev vidst lidt nørdet og det er også lettere kompliceret. Alt er jo ikke sort og hvidt, og jeg har her kun lige lavet et lille oprids af de fakta jeg møder på min vej. Husk når du læser det at der er MEGET mere i emnet end det jeg lige har beskrevet.

Rigtig god decemberdag.

Hilsner fra

AnjaAnemone

magbo Invite codes: 8U8VIGPTRP

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll Up
×
Show