Juleferie

magbo link magbo.cc Invite codes: 8U8VIGPTRP

Hej med dig

Her holdes juleferie med stort J disse dage. Det er rart, men det er nu også fint der ikke er så længe til hverdagen igen begynder.

Jeg døjer en del med spam i mine kommentarer. Tænk at der sidder nogle ude i verden (eller har en computer til at stå og køre) som ikke laver andet end at smide urelevante kommentarer på ens hjemmeside. Blandt andet derfor skal jeg godkende din kommentar, hvis du skriver til mig – og der kan så godt lige gå nogle dagen inden at du kan se din kommentar på det indlæg du har kommenteret på.

Vinteren er kommet til Danmark. Det er dejligt at have sneen til at lysne lidt i mørket.

Jeg håber du har haft en god jul og får en rigtig dejlig nytårsaften.

De bedste hilsner

AnjaAnemone

magbo Invite codes: 8U8VIGPTRP

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll Up
×
Show