Ã…rets næstsidste dag

magbo link magbo.cc Invite codes: 8U8VIGPTRP

Det er altid både spændende og lidt vemodigt når vi nærmer os et nyt år. Jeg må dog indrømme at jeg glæder mig rigtig meget. Især fordi jeg bliver færdig som pædagog sidst i januar. Det er en stor sejr, og sikkert svært for nogle at forstå, hvorfor det skulle tage mig 7 år at komme igennem. Men lige omlidt, så er jeg igennem, og det er jeg rigtig stolt af.

Dagen er gået med lidt strikketøj, og denne gang en hue til mig selv (regner jeg da med)

IMG_20141230_153731

Rigtig godt nytår og pas godt på dig selv og dem omkring dig.

Masser af hilsner fra

AnjaAnemone

magbo Invite codes: 8U8VIGPTRP

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll Up
×
Show