Godt nytår

magbo link magbo.cc Invite codes: 8U8VIGPTRP

Så blev det 1. januar 2015. Jeg holdt mig vågen til efter midnat, men jeg indrømmer at jeg var træt. Vi var faktisk begge så trætte at vi slet ikke orkede at lave kransekagestykker 😉 men pyt, så har vi jo dem til gode til en anden gang.

Fyrværkeriet omkring os var ellers rigtig flot og da vejret var klart, var det jo igen sag at se alle de fine sÄ·ud. Der var dog også nogle brag, hvor jeg tænkte at nu holdt de gamle vinduer da ikke, men det gjorde de.

Siff brød sig ikke om larmen, så hun puttede på sofaen hos os. Hun sov dog fra det meste, så helt slemt har det da ikke været 🙂 Bordbomberne som vi fyrrede af da vi spiste, havde hun dog ikke noget imod – og slet ikke trutteren som hun fik i bordbomben 😉

Idag står den på total afslapning. Jeg har dog fået skrevet teorien færdig om inklusion og familieklasser, og skal igang med at analysere den ved hjælp af analyse og en case. Ikke så tosset på sådan en 1. januar 😉

Rigtig godt nytår til jer der kigger forbi.

Mange hilsner

AnjaAnemone

magbo Invite codes: 8U8VIGPTRP

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll Up
×
Show