Sydag

I fredags fik jeg afleveret min bacheloropgave. Det var en god fornemmelse. Uanset hvad karakteren bliver, så er jeg godt tilfreds med opgaven, og ved med mig selv, at jeg kan stå inde for det skrevne. Det føles rart.

Idag er så første hverdag, hvor jeg ikke har behøvet sidde med hovedet i computer og opgave. Jeg skal jo have læst noget forskelligt op, men har også tid til et par fridage. Så jeg har rigtig rodet idag 😉 Der så sådan her ud på spisebordet.

20150119_111730

Resultatet blev denne her

20150119_161118

Og som kompensation for jeg rodede på spisebordet, så bagte jeg disse lækre kanelsnegle.

20150119_123420

Nu står den på en omgang Badehotellet og lidt strikketøj, og i morgen er der atter en sydag i sigte 🙂

Rigtig god aften

Hilsner fra AnjaAnemone

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll Up
×
Show