Stofbleer

Hej med dig

Jeg har netop fået bestilt pul til stofbleer. Endnu engang måtte jeg dog bestille det i USA, da jeg kun kan finde to steder i DK hvor det forhandles, og det er ikke det mest spændende udvalg de netbutikker har. Det eneste som kan ærge mig er det med tolden. Det bliver så pokkerts dyrt, men det er en gang at gøre det, og jeg sparer en del på engangsbleer.

Jeg brugte stofbleer første gang med Siff, og så brugte vi EC (ellumination communication) som går ud på at kigge på sit barn og fange dets signaler, og herefter tage det på wc eller potte, når det skal i stedet for at lade det gøre i bleen. Det giver et dejligt nært bånd til sit barn. I en alder af 8 mdr. havde Siff styr på “de store bleer”. De våde bleer havde hun styr på da hun var omkring 1,5 år 🙂 Idag har vi altid en potte i bilen, og nyder at have en pige på næsten 3 år som selv siger til.

image

Men nu er der bestilt lidt pul, så jeg kan sy nye til Myggen (lidt supplement til dem vi har), og så tager vi turen en gang til. Det bliver spændende 🙂

Tænk om ca. 7-8 uger, så er her en ekstra i familien. Det bliver dejligt.

Rigtig god aften.

Hilsner fra AnjaAnemone

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll Up
×
Show