Rygsæk efter mønster…hmm…

Hej med dig

Nogle gange så vil mine projekter ikke altid som jeg. Det gælder for denne rygsæk, som er endt med at blive til en frugtpose (til Siff, store glæde, for så har hun 2 frugtposer).

20150212_160451

Nå, men det startede ellers som et fint projekt, men på en eller anden måde så var mønsteret og jeg bare ikke helt enige om hvordan det skulle læses. Men så er det jo meget rart at jeg “bare” kan sy noget andet. Det endelige resultat blev således 🙂 En rigtig fin frugtpose med bund og applikation af en cupcake.

20150213_181726(1)

Heldigvis har Birte lovet mig at hjælpe mig med at sy rygsæk, så om ikke så lang tid, så må det da lykkes på et tidspunkt 😉

Rigtig god weekend.

De bedste hilsner

AnjaAnemone

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll Up
×
Show