Bodystockings og trykknapper

Jeg har de sidste dage makket med at få noget stabilitet i de bodystockings jeg syer. Jeg er nemlig den heldige ejer af en Kam trykknap presse til plasticknapper, men knapperne sidder bare så godt sammen, at de ligesom rykker i jerseystoffet når man skal have dem fra hinanden. Nu har jeg så prøvet med lidt forskellig belægning og fundet en meget tynd vlies at stryge på bagsiden af ribben, der hvor knapperne skal sidde. Om det virker ved jeg endnu ikke, for jeg venter på knapper et nr. mindre end dem jeg har lige nu 🙂

Bodystockingene kom til at se sådan her ud. Den med elefanter og den hvide med brun rib er efter Kwik Sew mønster. Den hvide med lime grøn rib er efter MiniKrea mønster.

2015-02-28 17.22.01

Der er også blevet strikket en smule, så nu er det vidst ved at være tid til at jeg får noget tøj til mig selv (for en gangs skyld)

20150226_091655

Rigtig god aften.

De bedste hilsner fra

AnjaAnemone

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll Up
×
Show