Når rod ikke længere betyder noget ;-)

Hejsa

Altså der sker jo bare noget når man får en lille ny. Alt ude i verden, nyheder, rengøring m.v. er pludselig lige meget når man sidder med sit lille nus i armene og bare forundres over at man har været med til at skabe endnu et mirakel 🙂 Sådan går det jævnligt hos mig i tiden. Tiden stod fuldstændig stille, og der var kun Elliot og jeg, så kunne rod og nullermænd (og damer) ellers få lov at passe sig selv.

IMG_20150414_094947

Det hænder dog at han også tager en lur alene, og så nørder jeg med symaskinerne. De seneste dage har jeg fået syet dette tøj op til ham, og nu mangler der kun at komme knapper i, og Elliot har igen noget tøj han kan være i. Så nu pakker jeg str. 56 lige så stille ned og finder str. 62 frem. Utroligt så hurtigt man kan vokse på 3 uger 😉

20150416_100352

Rigtig god solskinsdag.

Hilsner fra AnjaAnemone

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll Up
×
Show