Unfair

Nogle gange er livet bare ikke fair. Forleden læste jeg i en status på facebook hos en bekendt at hun er kræftsyg – ondartet. Jeg har ikke et tæt forhold til personen, “kun” læst de sidste måneder af min pædagoguddannelse med hende. Vi afsluttede begge i januar 2015. Hvor er det bare unfair at stå og være færdig udd. og så blive syg. Jeg håber naturligvis at der pludselig opstår et mirakel og hun atter er frisk som en havørn.

Kangarooen er ellers kommet hjem igen, men kun kort varrigt. Den havde fået nye bremser, og desværre sidder der noget luft i en af dem, så den bremser skævt. Derudover mangler jeg også Elliots sæde og et kabel. Men den skulle da lige testes alligevel, til Siff store glæde 🙂

20150501_123355

Bededagsferien nydes, uden at vi skal nogle ting.

Pas på dig selv og som en af mine venner tit skriver “nyd det nu det satans liv” (fra et nummer fra orkesteret TV2)

Hilsner fra AnjaAnemone

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll Up
×
Show