Mon giraf bliver den nye mode?

magbo link magbo.cc Invite codes: 8U8VIGPTRP

Hejsa

Til fastelavn købte jeg et godt stykke stof med giraf mønster. Ud af det er der blevet 2 par gamascher, en bluse og en kjole til Siff. Bukser, bluse og bodystocking til Elliot, og sidst men ikke mindst et par boxershorts til Henrik. Så nu kan jeg også skrive boxershorts på mit cv. Derudover har jeg også et par firaffutter til Elliot liggende som endnu ikke er syet sammen. Man kan vidst roligt sige at der er gået sport i at se, hvor meget jeg kan få ud af de stykker stof jeg har 🙂

20150515_160119

 

Spørgsmålet bare om giraf-boxershorts bliver en ny mode inden for herre underbukser 😉

Rigtig god dag.

Hilsner fra AnjaAnemone

 

 

magbo Invite codes: 8U8VIGPTRP

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll Up
×
Show