Torvedag

Den anden dag tog min skønne veninde Anja og jeg en tur til Ã…lestrup, hvor Biksen havde lånt naboens fortov, sådan man kunne lege kræmmer.

Salget var dog noget træg, så vi var glade for pladsen var gratis, og vejret var skønt og vi fik en masse sludret 🙂

Mange af de som stoppede for at snakke var overraskede over jeg selv sad og syede tøjet til at sælge, men de syntes det var rigtig flot. Det var dejligt at høre og få ros for 🙂 Jeg kom også af med nogle af snipperne nederst på reklamesedlen, så det bliver spændende at se om de som tog/fik snipperne med hjemmesideadressen også henvender sig når de mangler noget.

De næste weekends vil jeg prøve lykken ved nogle bagagerumsmarkeder i området. Jeg er jo nødt til at gøre opmærksom på mig selv, hvis jeg gerne vil prøve at skabe en hobbybiks. Så måske vi ses et sted i Vesthimmerland 🙂

Hilsner fra AnjaAnemone

Vores lille bod er klar
Vores lille bod er klar
Anja og Elliot hygger med et tæpe. Der var meget råt og koldt i starten.
Anja og Elliot hygger med et tæpe. Der var meget råt og koldt i starten.
DSCN0512
Tøjet er prismærket og klar til salg 🙂
20150627_123940
Reklamen for Silke og AnjaAnemones

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll Up
×
Show