Om at tage mod til sig

For nogen tid siden skrev jeg om en pige jeg havde læst til pædagog med, som mistede kampen mod kræften. Hun ramte noget hos mig – ikke mindst fordi vi var jævnaldrende og begge havde været skilt og har 4 børn. Vores mænd arbejder inden for samme branche.

Jeg husker at jeg altid har hørt om berøringsangst, og jeg indrømmer gerne at det heller ikke er nemt – især ikke når man som jeg har let til tårer, så står man der og vil sige noget pænt, men ender med at græde, men idag tog jeg mod til mig og skrev til hendes ældste datter – og datteren blev glad, og så var jeg jo glad for jeg alligevel fik brudt berøringsangsten endnu engang, selvom det resulterede i en del tårer. Men jeg er jo kun et menneske – jeg kan jo ikke være noget jeg ikke er.

De bedste hilsner

AnjaAnemone

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll Up
×
Show