Sælger ud….

Hej med dig

Så er sensommeren over os. Jeg elsker denne tid på året, hvor der høstes både korn på markerne og bær på buskene i haven.

Jeg har gennem sommeren forsøgt mig til nogle bagagerumssalg og på et par netsider, med at sælge mit unikatøj, men desværre uden held. Jeg har derfor besluttet at det jeg ikke har solgt den 20. august bliver givet til velgørende formål. Herefter vil jeg koncentere mig mere om syning til familien og jeg selv, men jeg vil naturligvis stadig være åben for, hvis nogle skal have lagt bukser op eller ønsker at få noget syet. Men et lager som jeg har nu, det vil jeg ikke have 🙂

Det er lidt pudsigt med sådan noget “unika-noget”, når man bor i udkants Danmark. Det er ikke rigtig in eller også er der for meget krejler i folk 😉

Nå, skidt pyt – livet er til at prøve og lære noget nyt – og ellers have det godt 😀

Omlidt starter skolen igen, og dermed også dagligdagen. Det bliver spændende.

Rigtig god sensommer.

De bedste hilsner fra

AnjaAnemone

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll Up
×
Show