Sensommer

Hej med dig

Jeg har endnu engang været plaget af spam, og er det sandsynligvis stadig. Det er træls at der er nogle som ikke kan finde ud af at begå sig på nettet. Så får du noget post eller andet fra mig, som viker underligt – ja, så er det altså ikke med vilje.

Sensommeren er over os og løvfaldet i fuld gang. Her har der været fuld fart med skolestart, barnedåb og et bryllup hos familien. Skønne ting, men vi er nu også glade for at vi nu endelig kan se frem til nogle weekender uden at skulle noget – og måske få tid til noget af det som vi har forsømt.

Igår tog vi turen nordpå til min “symaskine pusher”. Min coverstitch havde længe drillet, og hvis den skulle laves på garantien, så skulle det til at være. Men det er jo ikke altid tingene går som man forventer, og jeg kom hjem med en sprit ny coverstitch maskine – endda den nyere model – til en meget flot byttepris. Dvs. det er var sådan set ikke mig der fik symaskine – det var Henrik…..så nu er der atter gang i produktionen af beklædning til familien. Jeg skal nok lægge nogle billeder ind snarest.

Indtil videre så må du have det så pænt, nyde sensommeren og passe godt på dem du holder af.

Sensommer Hilsner

AnjaAnemone

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll Up
×
Show