En lille efterårstur

Jeg have lyst til at cykle en tur idag. Det er længe siden jeg har haft det. Så Siff og Elliot blev pakket i “kænguroen” og så cyklede vi ud til børnehaven efter Siff ting, så hun kunne holde weekend. Det er godt nok ikke meget hun har været afsted denne uge, dels fordi hun og de store har været syge, men også fordi at jeg jo har barsel, og jeg tænker lidt, at hvis ikke jeg skulle være sammen med hende nu, hvor skulle jeg så. I det heletaget er det jo ikke til at vide hvilket job jeg får mig, når jeg skal igang efter barsel – og så er det jo ikke sikkert hun bare kan få fri 🙂

På turen hjem stoppede vi lige og fik nogle brombær.

DSCN1023 DSCN1024 DSCN1025 DSCN1026 DSCN1027 DSCN1028

På vejrudsigten stod der at der skulle komme 1 mm regn kl. 11, men mellem kl. 8 – 10, der mødte vi altså nogle ret våde byger.

Efteråret er rigtig sat ind hos os i Himmerland.

Rigtig god weekend.

Hilsner fra AnjaAnemone

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll Up
×
Show