Solskin og skovtur

magbo link magbo.cc Invite codes: 8U8VIGPTRP

For første gang i rigtig lang tid skulle vi ikke noget idag. Det har jeg virkelig nydt. Vi kom egentlig tidlig nok op, men morgenen skred alligevel, så en næsten planlagt cykeltur med Birte kom jeg ikke afsted på. I stedet gik jeg en tur i skoven sammen med børnene. Vi spiste mirabeller og brombær og Siff legede på dagplejens legeplads.

Dagen idag er ellers noget ganske særligt, for Elliot bliver 6 måneder. Han både kravler og sidder selv, og til hans store fornøjelse så kan han nu deltage i vores måltider på (næsten) lige fod med os andre.

20150925_180523 20150926_125821

Med billeder af dagens fødselslar ønskes du hermed en rigtig dejlig weekend.

Hilsner og tanker fra

AnjaAnemone

magbo Invite codes: 8U8VIGPTRP

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll Up
×
Show