Brombær og tøsehygge

Sidste weekend kom min skønne veninde (og navnesøster) på besøg. Hun havde hendes cykel med, og så puttede vi Siff og Elliot i kænguroen og afsted det gik ud til vores brombær sted. Der blev guffet i stor stil, og vi fandt også nogle æbler. På vej retur til byen faldt begge de 2 små i søvn, så Anja og jeg kunne spise vores medbragte sandwiches i ro og mag. Det blev også til en tur forbi rideskolen, hvor der var stævne. Der var pause da vi var der, men de små vågnede og Siff fik sig en toast og kiggede på heste, inden vi tog på legepladsen en tur. En super dejlig dag, som vi håber snart at kunne gentage 🙂

Cykelhilsner herfra

AnjaAnemone

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll Up
×
Show