Dækkeserviet :-)

magbo link magbo.cc Invite codes: 8U8VIGPTRP

Idag har jeg fået færdiggjort en dækkeserviet til Siff. Den er blevet rigtig fin synes jeg 🙂

Udenfor blæser og rusker det. Jeg håber det stilner af til på fredag, hvor der er skolernes motionsdag. Det er så træls for ungerne når de skal kæmpe sig igennem blæst og regn.

I går var jeg til sydag hos Birte, og lånte hendes broderimaskine. Du må dog lige vente med at se resultatet for det er en gave som ikke er givet endnu 😉 Jeg mangler også at lægge kanterne op og lave border derpå. Af en eller anden mystisk grund så løber jeg altid tør for rivevlies m.v. når jeg er igang med projekter…tsk tsk 😉

Rigtig god blæsende dag.

Hilsner fra

AnjaAnemone

magbo Invite codes: 8U8VIGPTRP

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll Up
×
Show