Efterårsferie og applikationer

magbo link magbo.cc Invite codes: 8U8VIGPTRP

Så blev det endelig efterårsferie. De to store er sendt en tur til deres far, og kommer først hjem midt i ugen. Vi skal ingen steder, og har ikke de vilde planer, så jeg håber at jeg kan få startet på julegaverne som skal igennem symaskinen 🙂

Idag har jeg fået gang i at applikere. Jeg har gjort det en smule tidligere, men altid syntes der måtte være en nemmere metode – og nu tro jeg jeg har fundet den.

Først finder jeg mit motiv, så klipper jeg et passende stykke stof og visofix, lægger et stykke bagepapir over, og stryger dem sammen. Bagepapiret gør at visofixen ikke klistre på hverken strygejern eller strygebræt. Herefter tegner jeg motiver over på “visofix siden” (spejlvendt alt afhængig af hvordan det skal vende). Klipper motivet ud og stryger på fx hagesmækken, hvor jeg vil have det, og til slut syer jeg med en blank broderitråd og tæt zigzag rundt om motivet 🙂

IMG_20151009_151725

IMG_20151009_184851

Idag har jeg syet de her to hagesmække til Elliot 🙂

Efter en produktiv dag slappes her af med en omgang Vild med dans i tv 🙂

Rigtig god weekend ønskes du af

AnjaAnemone

magbo Invite codes: 8U8VIGPTRP

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll Up
×
Show