Ny sofa og efterårshygge

magbo link magbo.cc Invite codes: 8U8VIGPTRP

Hejsa

Så er der atter hverdag, men stadig efterårsferie. I weekenden har vi bygget sofa, dsv. Henrik har bygget sofa, og jeg har leget med applikationer, i det omfang det nu lader sig gøre med to små som også vil være med. Efter Elliot er blevet helt mobil, så kan det godt være lidt spændende at sidde ved symaskinen, for pludselig så har jeg ham under spisebordet, og hvem ved så hvornår han trykker på fodpedalen og symaskinen ræser afsted med mig 😉 Men det er nu også skønt han kan komme omkring af sig selv. Vi kan også se at han nyder det i stor stil.

Her er vores nye sofa under opbygning.

Jeg er ved at lave en kattedækkeserviet.

Det var alt for nu.

Rigtig god dag til dig og dine 🙂

Efterårshilsner fra

AnjaAnemone

magbo Invite codes: 8U8VIGPTRP

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll Up
×
Show