Hygge og forkælelse

magbo link magbo.cc Invite codes: 8U8VIGPTRP

Idag har jeg børnene ekstraordinært, de store skulle ellers have været hos deres far, men han havde behov for at bytte weekend, så det gjorde vi. Det er nu dejligt at det kan lade sig gøre 🙂

Nå, men jeg puttede de store og de små i bilen, og så tog vi turen ud til Mormor og Morfar. Det blev til en super hyggelig dag, med lune popcorn, nybagte boller og pleje af den lille Nis Octomis, hvis kattemor ikke længere gad passe den (sikke en ravnemor).

Dagens fotogalleri ser sådan her ud.

Igen i år er der nogle friske piger fra vores landsby, som har fået lov at stå oppe i brugsen og sælge forskellige ting de selv har lavet, til fordel for knæk cancer. I år spurgte de (deres mor) om andre havde mulighed for at hjælpe med donationer, da de ikke selv kunne nå at lave ting nok at sælge. Jeg valgte at donere nogle AnjaAnemone produkter, og er rigtig spændt på hvor mange ting pigerne får solgt. Det kunne jo være sjovt hvis de overstiger de beløb de solgte for sidste år 🙂

Hermed ønsket om en rigtig god efterårsdag.

Hilsner fra AnjaAnemone

magbo Invite codes: 8U8VIGPTRP

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll Up
×
Show