Stofhimmelen aka købmandsgården ved Fjerritslev

Jeg har været i  stofhimmelen i weekenden. Jeg har nemlig været på applikationskursus i Købmandsgården i Skerping ved Fjerritslev.
Jeg kendte ikke noget til stedet, men blev glædeligt overrasket dagen igennem.

Vi var 6 på holdet og jeg havde Henrik med som barnepige for Elliot. De tre store var en tur hos Mormor og Morfar.

Kurset var fra kl. 9 til 15.
Når man starter ud sådan en dag, så synes jeg at det da er en skam at vi skal hjem allerede kl. 15, med jeg skal ærligt indrømme at jeg var fuldstændig brugt op kl. 15

Nå men dagens opgave var et fortælletæppe med Hr. Fumse og hans venner.
Jeg er langt fra færdig med mit tæppe, men fik prøvet at arbejde med et materiale der hedder steam a seam, og så fik jeg nogle fif af en af de andre damer omkring spoler og trykfødder, og jeg fik lært teknikken ved en bestemt søm. Jeg hjalp også en af de andre med ikonerne på hendes symaskine, og på den måde fik vi alle noget forskelligt med fra kurset.

Som prikken over iet kom underviserens mor med eftermiddagskage lige inden vi skulle hjem. Det var super lækkert.

Det er bestemt ikke sidste gang jeg tager på kursus i Købmandsgården 🙂 På billederne herunder kan du se lidt af de ting jeg mødte inde i butikken.

image

Forskellige modeller og garn

image

Og julepynt på en gren

image

Og julepynt på hylderne

image

Og flere modeller

image

Og garn i lange baner

image

Og masser af mønstre

image

Og masser af stof

image

Og mere stof

image

Og endnu mere stof

image

Her er kursuslokalet hvor der arbejdes meget koncentreret

image

image

Min baggrund på fortælletæppet

image

image

Her tegnes af og overføres til steam a seam

image

Og her er så hvor langt jeg er nået med mit fortælletæppe. Foreløbig sidder figurerne fast med steam a seam, og jeg kan gå til og fra tæppet som det lige passer. Når alle figurer er klippet til, skal de stryges fast og herefter syes fast.

image

Her er det originale tæppe som er til fri fortolkning

Som sykursist så viger man ikke langt fra sin symaskine, for man skal jo have mest muligt ud af kurset, men Henrik var også en tur rundt i butikken og blandt andet udenfor, hvor han så disse skønne figurer.

image

Jeg vil helt sikkert holde øje med hvad der er af kurser i Købmandsgården den næste tid, for sikke en skøn dag med masser af søde folk og skøn inspiration.

De bedste hilsner fra
AnjaAnemone

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll Up
×
Show